Eerste expositie geopend!

Met trots kan ik aankondigen dat mijn eerste expositie een feit is. Tot 24 mei a.s. hangt een deel van m’n foto’s in Zorgcentrum Gouwzee in Volendam. Kom gezellig langs om te kijken (en kopen mag ook). Β πŸ˜‰

Artikel in Nieuw-Volendam: http://www.nieuw-volendam.nl/nieuws/item/nieuwe-expositie-in-de-gouwzee19

5 thoughts on “Eerste expositie geopend!

 1. hallo denise

  ik heb een vraagje
  ik vind dat je hele mooie foto’s maakt
  ik ben volgende week twee dagen in volendam
  nu is mijn vraag mag iedereen je foto’s komen bekijken
  in het zorgcentum ??????

  groetjes angelique

 2. Goedemiddag, bedankt voor je compliment!
  De foto’s hangen in de centrale hal en die is overdag toegankelijk. Ze hangen een beetje in een rondje en er ligt ook een reactieschrift waarin je een reactie kan achterlaten. πŸ™‚
  Als je gaat kijken, veel plezier!
  Groet, Denise

  • goedemiddag
   ik ga zeker kijken
   laat in je schrift zeker een reactie achter
   fijn paasweekend en geniet ze ……

   groetjes angelique

 3. Beste Denise,
  Deze en andere foto’s die ik nu al op deze site van je gezien heb, zijn echt een genot om naar te kijken en ook technisch perfect geschoten. Enig minpuntje – als ik zo eerlijk mag zijn – is wel de grootte van het lettertype wat je voor je naam hier hebt gebruikt. Iets te groot en aanwezig naar mijn smaak, waardoor het kijkgenot ook ietsie pietsie wordt verstoort.
  Verder ben ik best wel een beetje jaloers op je, nu je elke ochtend van dit soort uitzichten kan genieten op ons dijkje. Ik denk dat ik als fanatieke hobbyfotograaf dan ook wel elke ochtend de moeite zou nemen om uit mijn bed te kruipen en dit vast te leggen. Want tenslotte maakt moeder natuur hier elke ochtend en avond weer een ander schilderij van. Maar natuurlijk moet je dat dan ook nog goed weten vast te leggen en daar ben je zonder meer in geslaagd. Daarom zal ik ook zeker binnenkort even een kijkje nemen in De Gouwzee.

  Met vriendelijke groet,

  Jack Tol

  • Hoi Jack, bedankt voor je reactie.
   Wat fijn te lezen dat je ervan geniet.

   Natuurlijk mag je eerlijk zijn en ik zal hier ook zeker rekening mee houden. Het gaat natuurlijk wel alleen om de foto’s die op internet verschijnen (watermerk). De afgedrukte foto’s in bijv. de Gouwzee zijn ‘naamloos’. Maar ik neem het mee.

   Nou misschien toch maar de huizen op de dijk in de gaten houden? πŸ˜‰ Ik kan het je ten zeerste aanraden!
   Misschien kom ik je tegen in de Gouwzee, ik ben er vanaf morgen weer vaker te vinden.
   Groet, Denise de Boer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s