2 thoughts on “Blog 24 – Watermensen – Week 37

 1. Stond ik Zondagmorgen om 5.20 uur boven op de Dijk in ’n snerpende kou, windkracht 4 en voor mijn gevoel 10 gr. oender nul, te wachten op de volle maan opkomst die om 5.35 uur zou plaats vinden. Maar wat krijg je dan ’n Des elusie als die joekel niet komt opdagen
  met ’n stel koude vingers; dat wil je niet weten: bevroren.Dan moet je gewoon weer huiswaarts keren gelijk een hond waar z’n baasje vreselijk tekeer is tegen gegaan ; staart
  tussen z’n benen. Vond het toch wel zonde mede door het feit dat de maan dicht bij ons stond. Stuur me even je email zodat ik het nummer stuur dat slaat op jou 365 dagen zon.

 2. Ja erg he, ik was er ook ‘af’. Alle plekken gehad maar niks gevonden. Voor jou nog erger! En toen kreeg ik later een berichtje van iemand uit Spanje: ‘jij had hier moeten zijn afgelopen nacht, nog nooit zoiets moois gezien’. Pfff!
  Mijn mail adres is digidenise.deboer@gmail.com
  Ik heb de foto van de maan van maart 2011 ook opgezocht, dan kan ik die mooi terugsturen via de mail.
  Bedankt vast en groetjes, op naar 2016. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s