Fotografie Single 3js – Voor eens en altijd.

Vandaag is het eindelijk zover, de single ‘Voor eens en altijd’ van 3js is gelanceerd. En wat net zo leuk is.. mijn naam staat op de achterkant. Ontzettend leuk om de foto te mogen maken voor de nieuwe single. Trots!

Het resultaat:

4 thoughts on “Fotografie Single 3js – Voor eens en altijd.

  1. denise, je mag zeker trots zijn, het is een mooie foto geworden.hopen dat je de volgende ook mag doen. ik heb natuurlijk even op je site gekeken,maar er zitten prachtige foto,s tussen! mijn vriendin heeft ook een cursus fotografie gedaan, en heeft mijn feestje (40 jaar) vastgelegd. maar ook zo mooi geworden.ik vind het knap dat op een foto toch een bepaalde sfeer kan worden vastgelegd.ik ga je site zeker volgen.succes. groet monique

    • Hoi Monique, ik zie je bericht net pas. Maar beter laat dan nooit. Bedankt voor het compliment. Het enige wat nooit went is een compliment. 😉
      De vergezichten op het IJsselmeer blijven elke dag bijzonder. Over 25 dagen is m’n project afgelopen en ik vind het stiekem toch wel jammer. Ik ga ook zeker verder met iets anders, maar daarover later meer. Fijn dat je me volgt!
      Denise.

  2. Hier mag je best trots op zijn,ziet er mooi uit en als 3JS-liefhebber vind ik de muziek prachtig natuurlijk.Heb hem al in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s