Een bijzondere laatste projectdag

Vanmorgen was het de laatste dag van m’n 365dagenrproject ‘Watermensen’. En RTV-Noord Holland was erbij om het vast te leggen. Het is (denk ik) een ontzettend leuk item geworden en vanaf vanmiddag 17 uur te zien op RTV-NH.

Naast alle foto’s is dit item een mooi aandenken, RTV-nh bedankt!

De laatste zonsopgang van m'n 365dagenproject, 14082012

10 thoughts on “Een bijzondere laatste projectdag

 1. Ik wil je bedanken voor alle mooie foto’s . Ik heb me verwonderd over het feit dat geen dag hetzelfde begint Daar sta je normaal gesproken niet bij stil. Ik hoop dat je een leuke nieuwe uitdaging vindt om te fotograferen, 365 dagen lang, en ik zal je dan zeker weer volgen! Eerst lekker vakantie? Zal afkicken worden voor je!!

 2. hallo denise

  mooi als je er een kalender van gaat maken
  laat je wel even weten waar en waneer je deze kan kopen
  BEDANKT VOOR EEN JAAR LANG PRACHTIGE FOTO’S

  ben benieuwd wat je nu gaat doen ??????

  groetjes angelique

 3. Hoi Denise

  Ik heb het item van RTV-NH net even bekeken. Erg mooi geworden! Je hebt erg mooie foto’s gemaakt het afgelopen jaar. En ik vind het heel erg knap dat je het hebt kunnen opbrengen om elke dag zo vroeg op te staan.
  Heel veel succes met je nieuwe project. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

  Groetjes Lianda

 4. Hoi Denise,

  Ik heb net even het item van RTV-NH bekeken. Erg mooi geworden! Je heb prachtige foto’s gemaakt het afgelopen jaar. Ik vind het overigens erg knap van je dat je de discipline had om elke dag zo vroeg op te staan šŸ˜‰
  Heel veel succes met je nieuwe project. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

  Groetjes Lianda

 5. Hoi Denise,

  Ik zag jullie staan vanmorgen op de dijk,wat was het weer prachtig! Ik sta ook altijd te genieten vanaf het balkon vd gouwzee als ik nachtdienst heb……
  Echt super dat je het een jaar lang in beeld hebt gebracht,complimeneten voor je doorzettingsvermogen het is vast niet altijd makkelijk geweest maar het resultaat mag er zijn!!!!!

  Met Vriendelijke Groet,

  Regina Kuiper (gouwzee/nicolaashof)

 6. hoi denise
  heb naar de uitzending op je site gekeken
  prachtig hoor kun je trots op zijn
  hopelijk komt er weer wat moois van je
  succes met alles

  gr saskia

  uit arnhem

 7. Hallo allemaal, bedankt voor alle reacties. Wat waren het er veel! Ontzettend leuk dat RTV-nh dit item heeft willen maken en samen met mij een mooi eind heeft gemaakt aan m’n project. Op de helft dacht ik… kan ik er ooit wel mee stoppen? Ik voelde me al bijna als Auggie uit de film Smoke, zie link: http://www.youtube.com/watch?v=JGV_h36uZ5E

  Maar op een gegeven moment werd het toch wel zwaar. Natuurlijk was 14 augustus niet de laatste zonsopgang die ik gefotografeerd heb, afgelopen dinsdag was ik er gewoon weer bij. šŸ˜‰ Maar het was na een jaar wel ‘klaar’ om het elke dag te doen.

  Nadat ik afgelopen dagen flink ziek ben geweest nu eerst een paar dagen niksen. šŸ˜‰

  Binnenkort meer!
  Denise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s