Een nieuw 365 dagen project?

Met m’n nieuwe camera in het bezit (Nikon D300s) begon het toch weer te kriebelen om élke dag een mooie foto te maken. En omdat ik ook graag de verschillende foto-bewerkingsprogramma’s onder de knie wil krijgen is 1 en 1 al gauw 2. 😉

Dit keer iets anders dan m’n uitzicht, de schitterende zonsopgangen. Ik heb gekozen voor een mooi moment van de dag. Of laat ik het anders zeggen: een moment op de dag wat IK mooi vind.

Al vaker heb ik bedacht dat je door zo’n onderwerp beter om je heen gaat kijken, bewuster bent van wat er om je heen gebeurt en (nog) meer gaat genieten van wat je ziet. Ik ben nu een maandje bezig en kan het beamen! Rappapam… Zie hier mijn album Zegeningen op Google+

Ik heb mijn foto-album met Zegeningen zojuist weer bijgewerkt. Vandaag alweer een maand bezig met dit fijne onderwerp! Ik durf alleen nog niet zo hard te roepen dat ik echt ’n nieuw 365dagenproject ben begonnen. Gek hé.

Juliet rent uit school.

4 thoughts on “Een nieuw 365 dagen project?

  1. Wat een prachtige foto’s weer, volg je al vanaf je vorige 365 dgn project en ook je nieuwe project zegeningen is ontzettend mooi!
    Misschien leuk om te weten is dat je mij (en een aantal fb- vrienden) hebt geïnspireerd om meer te fotograveren, we hebben steeds thema’s die we fotograveren. We zijn begonnen met glas, steen water…. 😉
    Kortom, ik blijf je volgen en geniet van al je mooie foto’s.

    Groetjes Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s