Toch een Amsterdamse geweest in m’n vorige leven? :-)

Ik ben er bijna heilig van overtuigd dat ik in m’n vorige leven een Spaanse ben geweest. Dat gevoel wat ik daar heb, het klimaat, het eten, de manier van leven, ALLES. Ik voel me er vanaf het eerste moment thuis.

Maar dat heb ik ook in Amsterdam. Dus wat zou het nou zijn? πŸ™‚

Dit was afgelopen woensdag 17 april op de Keizersgracht. Ik raak er niet uitgekeken.

17-04-2013 in Amsterdam

Amsterdam 17-04-2013

4 thoughts on “Toch een Amsterdamse geweest in m’n vorige leven? :-)

  1. Het dorpje waar ik ben geboren hoort bij Amsterdam dus ik voel me echt een Amsterdamse. Het blijft de mooiste stad van de wereld, maar Spanje, ja dat kan ik me nou ook wel weer voorstellen. Wij overwinteren op Gran Canaria en ik voel me daar ook als een vis in het water. Laten we het er maar op houden dat je gewoon al een paar levens achter de rug hebt ;-). Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s