Wat zal m’n oma blij zijn met deze foto!

De moeder van mijn oma overleed toen mijn oma nog maar vier jaar was. Hierdoor is ze vooral opgegroeid bij een familie die eigenaar was van een bekende bakkerij in Volendam. Deze bakkerij bestaat nog steeds.

De familie heeft heel veel betekend voor mijn oma (en haar iets jongere zuster), ze hebben zelfs tot hun 80e verjaardag aan toe een cadeau gekregen van het gezin. Dus je begrijpt… enkel de producten van deze bakkerij zijn lekker. Klaar, punt, het is niet anders. Op producten van andere bakkerijen heeft ze ALTIJD iets aan te merken. Ik kan het goed begrijpen en kan er ook erg om lachen. 😀

Nu wil het toeval (of nou ja.. toeval..) dat m’n nichtje zo intens zit te genieten van dit plak cake van de welbekende bakkerij 2in1 en dat ík dit moment zo mooi vast heb kunnen leggen. Ja hoor, mijn oma heeft deze foto al! 🙂 En ja, ze is er erg blij mee!

Mathilde geniet.

Mathilde geniet.

6 thoughts on “Wat zal m’n oma blij zijn met deze foto!

  1. Heel speciaal zeg… ja hoe ouder hoe meer een mens hecht aan vroeger!
    Ze eet er ook heel smakelijk van, net alsof ze met haar oogjes dicht geniet 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s