Wat lees jij zoal?

Op deze foto is een klein deel te zien van m’n boekenkasten.

Dit is overigens de plank waar m’n boeken op staan die ik nog niet heb gelezen, of nog niet uit gelezen heb..

Ik ben benieuwd wat jij leest..

Ik ben benieuwd wat jij leest..

Ik zie twee boeken over Spanje, één over het Koninklijk huis, Pil van Mike Boddé, first they killed my father (over de verschrikkelijke oorlog in Cambodja), het nieuwste boek van JK Rowling, Angst en walging in Las Vegas en De tuinen van Dorr van Paul Biegel. Ik heb dus nog genoeg te doen. 😉

 Wat staat er op jouw plank? Of.. wat lees jij zoal?

16 thoughts on “Wat lees jij zoal?

 1. Veel, zeker de laatste tijd. Sinds ik mijn e-reader heb, heb ik nog maar 2 papieren boeken gelezen. Bovendien kocht ik bijna nooit nieuwe boeken, ik las uit de biep, leende boeken of kocht ze op rommelmarkten. Nu download ik ze van internet en ik moet denk ik 310 worden om ze allemaal te kunnen lezen ;-). Ik ben dol op thrillers, detectives, waargebeurde verhalen. Genoeg keus dus!

 2. Denice, ik heb nog NOOIT’n boek gelezen, houd me voornamelijk met muziek bezig en het afstruinen van voornamelijk oude foto’s van Volendam en afbeeldingen van oude VD schilderijen
  M’n vrouw leest al ruim 50 jaar dikke pillen uit de biep en zo houden wij elkaar in evenwicht, ondergtekende de computer en de wandelsport en zij is ’n boekenworm Gr. Piet

 3. Wat ik zoal lees?? Alles wat ik tegen kom!! Het liefst thrillers en waargebeurde verhalen maar ook een zoete roman wil er zo tussendoor best in, historische romans zijn de enige waar ik bij afhaak. Maar zelfs een pak wasmiddel wil nog wel als ik niets anders bij de hand heb. Het is zo erg dat als ik in de auto zit er altijd een boek tussen mijn stoel en de handrem ligt. Waarom?? Gewoon omdat het een tik is, als ik naar een ouderavond ga wat zit er in mijn tas? Jawohl een boek, oftewel ik heb altijd een boek bij. #ergeigenlijk

 4. Pil staat overigens ook nog op mijn verlanglijstje, en ik heb 1 ding van mijn oma geërfd en dat is onze gezamelijke liefde voor de schrijfster Virginia Andrews. Mijn oma is helaas overleden toen ik 7 was maar kwam daar later toen ik haar boeken aan het lezen was via mijn moeder achter.
  Je haat haar schrijfstijl of je houdt ervan een middenweg schijnt er niet te zijn. Mijn moeder haat haar boeken en mijn oma en ik dus niet #grappig (zinloze info maar ach)

  • Daar heb ik inderdaad ook allemaal boeken van! Ik kwam ze uiteraard nog tegen met het opruimen. Heb je ook de Dawn-serie gelezen? Die heb ik nog liggen, nog nooit aan begonnen. Maar die heb ik ook gekregen in Omnibus vorm. Niet te tillen!

   • Dat is de enige omnibus van haar die ik NIET in mijn kast heb staan, maar ik heb hem wel gelezen! Meerdere keren zelfs hoewel ik het niet de sterkste serie vind, maar het leest heerlijk weg!!! Stond er pas mee in mijn hand op een boekenmarkt maar ben toch voor de serie van bloemen op zolder gegaan omdat je die bijna niet tegenkomt tweedehands, hetzij als volledige serie hetzij als omnibus.

 5. E-readerready lees ik tegenwoordig alles wat los
  en vast zit, een leuke tip; de App Goodreads!
  Daar kun je met elkaar delen wat je leest en niet.
  En je ontdekt bovendien leuke nieuwe schrijvers.

  Zelf ben ik net begonnen in Hemelsleutels,
  ben nu al onder de indruk van de schrijfstijl…

  Liefs!

  • Kijk dat zijn nou eens goede app-tips. 😉 Dank! Ik ga ‘m meteen downloaden. Ik zal hemelsleutels meteen op m’n lijstje zetten.
   Ik ben nu op de helft in de wereld van Sofie, daar was ik ooit tijdens een vakantie in begonnen, maar bij thuiskomst niet meer in verder gegaan. Interessant over filosofie, verwerkt in een verhaal. Je moet er van houden en ik hou er van! 😉

  • Dank je wel Sandra voor de tip! Ik heb Hemelsleutels op vakantie gelezen en ik heb in tijden niet meer zo’n mooi boek gelezen. Wauw. Ongelooflijk he, en vast ook de realiteit in sommige gevallen. Ik heb er overigens nog vijf gelezen (vakantie he…), die zal ik nog even plaatsen.
   Nog anders tips? Groetjes Denise.

   • Ja dat had ik ook, de kant van het kind maakt
    enorm veel indruk. Als ouders heb je soms
    geen idee…goed om daar bij stil te staan.

    Heb een heleboel tips, zal jou eens zoeken
    op FB, dan zie ik je op de App ook gelijk toch?

    Meest mooi van de afgelopen tijd;
    De laatste liefdesbrief van Jojo Moyes, prachtig!
    Rode sneeuw in december van Simone van der Vlugt,
    indrukwekkend! En Verstoten van Sadie Jones, ook
    in dat boek maakt de kant van het kind indruk.

   • Oke! Ik heb je nu toegevoegd. Ik ben ook ingelogd in de goodreads app. Maar ik weet nog niet zo goed hoe het werkt. Deze laatste tips van jou zal ik in ieder geval meteen weer noteren. Toppie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s