Zes boeken in twaalf dagen tijd. Ik kan het nog.

Dit keer geen foto maar een samenvatting van de boeken die ik heb gelezen tijdens de vakantie. Want…… toen hadden wij dus een echte relax vakantie en heb ik zes boeken in twaalf dagen tijd gelezen. Ik kon het nog. 🙂 Dacht namelijk dat ik in een waar lezers-block beland was.

Boeken:
– Het Marco-effect van Jussie Adler Olsen uit de Q-serie. Als je de rest van de Q-serie hebt gelezen moet je deze ook gewoon lezen.
– De Schuldige van Lisa Ballantyne. Prachtig! “Had ik toen maar… Had ik toen maar…” Over het sacrament van het genieten van het nu.
– Hemelsleutels van Tania Heimans. Een van de mooiste boeken die ik in de afgelopen tijd heb gelezen. Ga maar gewoon lezen! Schitterende schrijfstijl. Dank je wel Sandra!
– Vanuit de bergen klonk de echo van Khaled Hoesseini. Je weet wel… Van de Vliegeraar. Wel mooi, heerlijke sfeer, maar ik had er gewoon meer van verwacht.
– Dood Spel van Harlan Coben. Thriller die lekker wegleest op vakantie. Echt een thriller voor vakantie, thuis zou ik er niet zo gauw aan beginnen denk ik.
– Zusje van Rosamund Lupton. BIJZONDER! Vooral als je ook een zus hebt. Niets kan de band tussen zussen verbreken… What would I ever do without you?!

Nou ja er kan best een foto bij. 😉

Lezen op vakantie, ik kon het nog.

Lezen op vakantie, ik kon het nog.

7 thoughts on “Zes boeken in twaalf dagen tijd. Ik kan het nog.

  1. Echt zo lekker hè als je weer eens alle tijd van de wereld hebt om te kunnen lezen. Hoewel ik ook wel periodes heb gehad waarin ik minder las, kan ik momenteel ook niet meer zonder.
    Wat een mazzel toch, al die e-books die al gratis rondgaan, Je advies is zo dringend dat ik meteen aan ‘Hemelsleutels’ ga beginnen, ik heb hem digitaal. Ben erg benieuwd.
    Heb net een boek uit dat speelde tijdens de 80-jarige oorlog, erg goed, kon het bijna niet wegleggen.
    En je ziet er super ontspannen uit op die foto, ik zie je gewoon genieten :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s