Straatfotografie in Amsterdam Oost.

 

 

 

 

2 november jl. heb ik deelgenomen aan een workshop straatfotografie in Hoorn. Omdat ik afgelopen maandag een uurtje aan het ronddolen was in Amsterdam Oost heb ik dat weer een keer in de praktijk gebracht. Je ziet meer van het straatbeeld dan wanneer je er ‘gewoon’ doorheen zou wandelen. Ik heb genoten.

Koffie-stop bij Bagels & Beans.

Koffiestop bij Bagels & Beans.

Antiek.

Kunst in Oost.

Kunst in Oost.

Er werd flink gerenoveerd.

Er werd flink gerenoveerd.

Aan de Amstel.

Aan de Amstel.

Aan de Amstel.

Aan de Amstel.

Met in de verte het OLVG.

Met in de verte het OLVG.

Tja. :-)

Tja. 🙂

Amsterdam Oost.

Amsterdam Oost.

Eerste Oosterparkstraat met op achtergrond de Amstel.

Eerste Oosterparkstraat met op achtergrond de Amstel.

Grieks restaurantje.

Grieks restaurantje aan de Amstel.

Amsterdam Oost.

Amsterdam Oost.

Antiek.

Antiek.

One thought on “Straatfotografie in Amsterdam Oost.

  1. Wat een mooie foto’s en voor mij een bekende buurt. Ik woonde bijna 3 jaar aan de andere kant van het Oosterpark, maar dat is wel 43 jaar geleden… Er is veel veranderd en ik was blij dat ik de stad weer uit was…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s