Oma en Kees Tol (Parre).

Iedereen met de achternaam ‘Tol’ is goed. Uitspraak van m’n oma, die in oktober 90 jaar wordt. En zo komen we op de dijk Kees Tol Parre tegen, bekend van Volendam Amusement. In Volendammer klederdracht omdat hij een ploeg ging rondleiden door Volendam. Binnen vijf minuten waren alle bekende ‘Tolletjes’ gepasseerd. Volgens mij hadden ze zo nog uren kunnen blijven zitten. Overigens geen familie van elkaar, maar hey ze heten allebei ‘Tol’! 😉

Oma en Kees Tol Parre

4 thoughts on “Oma en Kees Tol (Parre).

  1. Heb de foto aan m’n vrouw laten zien omdat ze aan de overkant van het water heeft gewoond en gelijk was het commentaar : Annie was altijd ’n heel leuke vrouw, op z’n Volendams { ‘N oimels mins }. Overigens, je had maar mooi je camera bij de hand om je Oma vast te leggen hetgeen ’n mooie foto is geworden

      • Wauw, wat geweldig zeg! 🙂
        Ik smeer al vanaf mijn 16e, dus al bijna 50 jaar..En ja als je er eenmaal aan begonnen bent kun je niet meer stoppen. Ik heb pas ook een vrouw ontmoet van 92, ook zo’n voorbeeld. Vrolijk, vol humor, altijd lachen, ik kan daar zo van genieten. Ze heeft een tablet en heeft mijn hele blog gelezen, en ook die oude. Ze zei vanmorgen “ik weet alles van je” ;-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s