Tribute night in PX Volendam

Zaterdag was er een Tribute night in PX Volendam. The Ocean vertolkte Deep Purple, schitterend!

16 april is er een tweede editie, met andere bands.
“Wist je dat de eerste Tribute Night in 1996 was? Dat is dus 20 jaar geleden! Na 20 jaar is het nog steeds een van de leukste PX evenementen. Alle deelnemende bands doen iedere keer hun stinkende best om een zo goed mogelijke Tribute neer te zetten. Deze eerste editie liegt er ook niet om. Ervaren rotten en jonge honden die hun helden eer aan doen. ZZ Top door The Gringo’s, Oasis door Kings jukebox, Deep Purple door The Ocean (o.a.Edwin Zwarthoed) en Franz Ferdinand door Roundhouse.
Je kunt een kaartje kopen voor alleen Tribute 1 maar je kunt ook een passe-partout kopen voor beide Tribute avonden (2e op 16 april). Scheelt geld en dan heb je twee prachtige muziekavonden voor maar 15 euro…. Waar krijg je dat nog??”

Hierbij enkele foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s