About me

Wat kernwoorden over mij: Fotografie, goed glas wijn, familie, cultuur, relatie, Spaanse taal en cultuur, steden, champagne, natuur, vrienden, reizen, sushi, boeken, muziek en altijd op zoek naar perspectief.

Ik fotografeer met een Nikon 300D en gebruik op het moment van schrijven vier lenzen: Nikon 18-55, Nikon macro 105 mm 2.8, Nikon 55 mm 1.4 en Nikon 18-200. Deze bevallen zeer goed.

Mijn vorige camera had ik ongeveer 3 á 4 jaar (Nikon D-60) en sinds een jaar de Nikon 300D. Dáárvoor had ik altijd een kleintje van Sony, je kent ze wel.. Die had ik altijd bij me. Met uitgaan, dagjes uit, concerten, naar familie. Die passie heb ik van m’n ouders overgenomen. Als klein kind hadden mijn zus en ik ieder al 14 fotoalbums vol. Dat hoor je niet vaak.

Ik wilde meer weten van mijn camera en heb daarom vier jaar geleden een basis-opleiding fotografie gevolgd van een paar maanden. Daar heb ik erg veel aan gehad en daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Ongeveer gelijktijdig gingen mijn vriend en ik op de dijk wonen. Wat daar elke ochtend gebeurt.. nou! Wat een natuurverschijnselen. Vanaf toen heb ik pas echt het licht gezien.

Steeds rees het idee om elke dag een foto maken van hetgeen er op het IJsselmeer gebeurde, maar het bleef bij een idee totdat ik een artikel las in Flow Magazine, ‘elke dag een beetje’. Ik was om. Toen op 15 augustus 2011 een ‘supermaan’ uit het water omhoog kwam ben ik meteen begonnen. Natuurlijk ging ik ook met vakantie, dan fotografeerde ik het uitzicht daar. Dat was bijvoorbeeld in Frankrijk en New York.

Dit project heb ik in augustus 2012 afgerond en in december 2013 ben ik op een andere manier begonnen met 365dagenfotosmaken. Elke dag een zegening vastleggen! De albums zijn allemaal te bekijken via deze site.

Daar ben ik dan, op het strand in Jamaica 2011.

4 thoughts on “About me

  1. Mooie foto’s!. Meer dan genoeg om elke dag (bewust) stil te staan bij je zegeningen. Zouden we allemaal wat vaker mogen doen. Je hebt mij geïnspireerd in ieder geval. Dank je wel. Groetjes,
    Karin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s